Glasbewassing

Wilt u uw pand een representatieve uitstraling geven? Wilt u langer kunnen genieten van een schoon uitzicht? Wij verzorgen maatwerk concepten voor glasbewassing op een veilige en effectieve manier. Onze glazenwassers zijn gecertificeerd en werken veilig. We stellen samen met u een op plan op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Ook kunnen wij u vrijblijvend adviseren over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen en houtwerk. Advies nodig over glasbewassing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een maatwerk aanbod doen.

In sommige gevallen is glazenwassen risicovol werk. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken, streven wij ernaar om daar waar mogelijk de nieuwste technieken toe te passen. Zo maken onze glazenwassers gebruik van een telescoop. Hierdoor kan het glaswerk tot 13 meter hoogte vanaf de grond en op de meest moeilijk bereikbare plekken weer stralend schoon worden gemaakt voor u. Uiteraard gebruiken onze medewerkers, indien gewenst, nog gewoon gebruik van het traditionele ladderwerk.

Wilt u ons inschakelen voor glasbewassing of bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.


Dakreiniging

Niet goed onderhouden dakgoten vergroten het risico op lekkage en daaruit voortkomende schade zoals rottende kozijnen of verkleuring van uw muren door vocht. LOK kan u helpen dit te voorkomen door periodiek uw dakgoten te reinigen, het doorsteken van regenpijpen, het nakijken op lekkages en het milieuvriendelijk afvoeren van het afval. Mocht u dat wensen dan herinneren wij u er op tijd aan dat uw goten weer schoongemaakt moeten worden. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van u woning.

Onderhoud verfwerk Door periodiek het verfwerk van uw woning of pand te laten reinigen met de juiste ontvettingsproducten kunt u besparen op de onkosten van het verven. LOK heeft al decennialang ervaring met deze werkzaamheden.