Gevelreiniging

De buitenkant van uw kantoor speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw organisatie. De specialisten bij LOK hebben de kennis en ervaring om veilig, snel en efficiënt de gevel van uw pand weer schoon te maken. Een vast, zelfstandig werkend team van speciaal opgeleide en getrainde medewerkers wordt ingezet voor het uitvoeren van gevelreiniging, gevelonderhoud en gevelrenovatie.

Voorkomen is nog beter dan reinigen. Daarom adviseren wij u graag ook over het impregneren van gevels of aanbrengen van een gevelcoating. Uw pand blijft daarmee in een goede staat maar ook kunnen besparingen op schoonmaak- en energiekosten worden gerealiseerd.

Advies nodig of vragen over een gevelreiniging, -onderhoud of -renovatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een maatwerk aanbod doen.


Graffiti verwijderen

Graffiti is vandaag de dag helaas een veelvoorkomend probleem. Nog altijd worden muren en gevels beklad met graffiti. Hoe gemakkelijk dat graffiti ergens opgespoten wordt, zo lastig is het verwijderen ervan. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Wij weten hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Daarom hebben wij vakkundige medewerkers die de graffiti reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen.

Echter kijken wij ook naar de lange termijn wanneer we het hebben over graffiti. Om ervoor te zorgen dat uw muren, gevels, voertuigen etc. niet opnieuw worden beklad met graffiti, brengen wij graag een anti-graffiti-coating aan. Op deze manier maken wij niet alleen schoon, maar zorgen we er ook voor dat het schoon blijft.

Graag helpen wij u bij het reinigen en/of voorkomen van graffiti. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op. Omdat graffitireiniging maatwerk is, komen wij altijd eerst langs voordat wij u een aanbod doen. Onze medewerkers begrijpen waar u en de klus behoefte aan heeft en zorgen dat uw omgeving weer gaat stralen.