Opleverschoonmaak

Bouwvuil is altijd aanwezig na een verbouwing, renovatie of bij de oplevering van nieuwbouwprojecten. Wij hebben door onze jarenlange ervaring een compleet dienstenpakket ontwikkeld die we in overleg met u kunnen toepassen. Om een nieuwbouw of een gerenoveerd pand schoon op te leveren kunnen wij als volgt te werk gaan:

  • het sanitair ontdoen van cementsluier en kitresten
  • de stenen vloeren vrijmaken van cementsluier
  • de keuken grondig reinigen,
  • de vloeren schrapen en ‘bezemschoon’ maken
  • het glas zemen en omlijsting reinigen (o.a. stickers en verfresten verwijderen), de deuren, plinten en overige randen en richels afnemen.
Deze werkzaamheden worden niet door reguliere schoonmaakmedewerkers uitgevoerd maar door onze medewerkers van de specialistische schoonmaak. Uiteraard beschikken deze over de benodigde opleiding, ervaring en de juiste middelen en materialen. Ook kunt u Lok Facilitair vragen om uw oude pand schoon te maken voordat een nieuwe huurder of koper erin trekt.


Bouwsupport

LOK is gespecialiseerd in een brede dienstverlening speciaal toegespitst op de bouw. Wij hebben een goede toegankelijkheid naar de projecten verspreid over diverse regio’s binnen heel Nederland dankzij onze centrale locatie. Onze werkwijze is verpakt in een compleet dienstenpakket en wordt in overleg met u samengesteld.